Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2022 12:19 - Прокълната картина от абатството Ревесби предизвиква необясними болести
Автор: nepoznatoto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 761 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.03.2022 12:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         
     Собственикът на британски музей за паранормални неща “The Haunted Objects Museum” – Ли Стър редовно организира пътуващи изложби на експонатите си.

     Един път той отишъл в Глостър,но когато Стър и неговата помощничка Лидси Ширано показали една “прокълната” картина на публиката,една от жените изведнъж припаднала.     
     Както се оказва,името на тази жена е Лин Синдери и тя е екскурзовод на „призрачните места на Глостър“.Тя отишла на изложбата,тъй като отдавна се интересувала от аномални явления.
    
     Когато видяла „прокълнатата“ картина,тя изведнъж почувствала силно замайване и,когато се опитала да поиска помощ от хората наоколо,паднала на пода в безсъзнание.

image

     Лин Синдери казва:

        „Поставили са обектите в стаята и са ги групирали на две части.В едната са „светлинни енергийни обекти”,а в другата „тъмни”.Беше като отравяне,макар,че не можех да разбера защо,не бях яла нищо,което да е развалено или съмнително.”
     Когато посетителите и персоналът на изложбата се струпали около падналата жена,тя вече можела да отговори на техните въпроси,но все още се чувствала много болна.      
     “Беше толкова странно,не разбрах какво се случва.Всичко се случи напълно неочаквано,внезапно паднах и всички тези хора се събраха около мен.”

image

     Жената била прехвърлена в друга стая,където й било дадено „духовно прочистване“ с помощта на камертони,след което тя се почувствала по-добре.
      Странната картина,която повлияла на Синдери дошла в паранормалния музей от абатството Ревесби,но нейният автор е неизвестен.
     На картината е изобразен човек,заобиколен от фигури с глави на черепи. Докладвано е,че около тази картина са били забелязани различни аномални явления,след което е смятана за обсебена или проклета.
Включително и съобщението,че картината се премества сама от едната страна на стаята към другата,а когато тя е била в къщата на едно семейство,хората в тази къща започват често и необяснимо да се разболяват.

     Преди няколко години,екипът на филма “Finders Keepers” се заинтересува от тази картина,но тогава никой от тях не се осмелил да рискува да работи с истинско страховито нещо и те изоставили тази идея.

                  Следвайте "СВЕТЪТ НА НЕПОЗНАТОТО" във Фейсбук.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nepoznatoto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 33080
Постинги: 27
Коментари: 17
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930