Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2022 21:21 - Руски учен открива древни досиета за НЛО във Ватикана
Автор: nepoznatoto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 929 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Ватиканските архиви често са наричани Тайните архиви на Ватикана.
Най-вече,поради неправилно превеждане на латинската дума secretum,която всъщност е по-близка до значението – лична или частна .

image

      А не секретна или поверителна,както мнозина смятат.
Но,може да има връзка с историята на архивите за строга непристъпност и достъпност на външния свят до тях.

     За да получи достъп до тези архиви и знания,човек трябва да бъде квалифициран признат учен или изследовател,който е бил внимателно проверен от Светия престол. А тази процедура може да отнеме години.

     Любителите историци,журналисти,студенти или изследователи също нямат свободен достъп до ватиканските архиви.

     И все пак,през 20-те години на миналия век,Генрих Маврикиевич Людвиг получава частичен достъп по причини,които все още остават неясни.
Докато е там,той уж е свободен да разгледа огромните рафтове с ръкописи,които се съхраняват в архива. Там,Людвиг намира някои много странни неща.
    Той твърди,че се е натъкнал на многобройни текстове за алхимия,древни кодове и дори неизследвани все още ръкописи за НЛО и древни извънземни.
Според Лудвиг е имало текстове,в които е описано подробно как извънземните са посещавали Земята преди много хилядолетия и са успели да повлияят на древни цивилизации като египтяните,маите и месопотамците.
     Част от информацията,която той твърди,че е видял,е за това как египетските пирамиди са били древни енергийни машини.Той дори казва,че е открил исторически записи за използването на ядрени оръжия в древни времена,което е довело до стопяването на крепостните стени на Вавилон.

     Изображенията на тези оръжия били като извънземни космически кораби.
Не му е било разрешено да разглежда тези архиви на Ватикана,но Людвиг очевидно някак си е успял да разгледа тези документи.Постарал се е да запомни колкото се може повече информация и по-късно да я запише.
     Той показва тези записи на своите студенти.Но,очевидно това е било достатъчно, за да го обвинят, че е ватикански шпионин.Затворен е в концлагер в ГУЛАГ през 1938 година.

През Втората световна война,Людвиг е освободен и продължава работата си. Той запазва в паметта си повечето от видяното във Ватикана.Умира през 1973 година.
    
Историята на Генрих Маврикиевич Людвиг може би щеше да бъде забравена и завинаги затворена в мъглите на времето,ако не беше обсъждана от съветския математик Матест М. Агрест през 50-те години на миналия век.
     По-късно е спомената в руска публикация “Совершенно Секретно” на писателя-журналист Владимир Кучарянц.

     Оттогава, историята на Людвиг е много дискутирана сред уфолозите. Но, и досега не е потвърдено със сигурност доколко истинска е тя.

                          Следвайте "СВЕТЪТ НА НЕПОЗНАТОТО" във Фейсбук.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nepoznatoto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 33083
Постинги: 27
Коментари: 17
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930