Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2022 19:31 - Феноменът на призрачната миризма
Автор: nepoznatoto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2373 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.03.2022 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

   

     Много хора,които вярват или са се сблъсквали с призраци,твърдят,че когато те се появят,започва да мирише по специфичен начин.

      Освен това се смята,че видът на миризмата зависи от това как е настроен призракът и какво послание иска да предаде на хората.

     Призраците,които искат да напомнят за себе си на приятели или роднини,могат да направят това по най-различни начини.Понякога те се появяват в „мъглива мараня“,понякога под формата на глас,излизащ от нищото.А понякога и с помощта на различни миризми.
     Науката отдавна е доказала,че миризмите и спомените са много тясно свързани.Можем напълно да забравим за някакъв инцидент и да го спомним,когато усетим миризмата,която сме усещали тогава.Следователно,не е изненадващо,че призраците също използват своеобразен „език на миризмите“.

                                 Аромати на цветя

     Най-честите миризми,когато се появят призраците,са миризмите на различни цветя.Особено роза,люляк и жасмин.По някаква причина,те много често придружават появата на починали наскоро хора.

image

     Понякога,човек не вижда самия призрак,но изведнъж усеща определен аромат на цвете,свързан с този човек.Например,починалата майка приживе е отглеждала определени цветя.Нейните близки могат в определен момент ясно да усетят миризмата на тези цветя,където тези цветя не растат и никога не са растели.

                                Домакински миризми

     Това са миризми,свързани с ежедневието.Миризмата на тютюн,прясно сварено кафе,одеколон след бръснене.Ако починалият е обичал да вари кафе сутрин,тогава след смъртта му,семейството му може да започне ясно да усеща миризма на кафе сутрин,въпреки,че те самите не са приготвили кафе в момента.

image

     Смята се,че подобни миризми показват нещо много специфично.
Ако починалият е бил доволен,когато е приготвял кафето си,тогава,това е добър знак.Но,ако той го е приготвял и пил,докато е бил депресиран или болен,тогава, точно обратното – това е знак за тъга и мъка.

                                 Неприятни миризми

     Миризми на мухъл,гнили яйца,сяра,гниещи продукти и др.,често носят съобщение за призраци,негативни за вас.Или е призрак на човек,който е умирял в болка и страдание,и все още е в тази агония.
     Как да ги интерпретираме правилно?
Ако смятате,че усещате призрачна миризма и не знаете как да я разберете и приемете,тогава си задайте някои важни въпроси:

 

                        1) Харесва ли ви тази миризма?
                        2) Позната ли ви е?
                        3) Кога я усещате? Когато имате радостни събития в живота или обратно, когато сте тъжни?
                       4) Кой може да се опитва да се свърже с вас от „другия“ свят?
                       5) Наистина ли усещате странна миризма или това е игра на вашето въображение?

      И още нещо.
Факт е,че подобно на много други аномални явления,феноменът на призрачната миризма може да бъде възприет само от един или двама души в помещението. Тоест,ако почувствате непонятна миризма,тогава другите хора може да не са почувствали нещо подобно.

      Ето защо,някои изследователи предполагат,че тези миризми всъщност не се появяват,а възникват,когато призраци по някакъв начин засягат обонятелните центрове на вашия мозък. 

                            Следвайте "СВЕТЪТ НА НЕПОЗНАТОТО" във Фейсбук.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nepoznatoto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 33082
Постинги: 27
Коментари: 17
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930