Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2022 21:21 - Извънземно създание във Великата пирамида в Гиза
Автор: nepoznatoto Категория: Лични дневници   
Прочетен: 993 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


     Египетските паметници съперничат с величието си на най-модерните сгради днес и хипнотизират човечеството от векове.
     Забележителностите са свързани с Богове от древни времена.
Великата пирамида в Гиза е разглеждана като едно от най-забележителните постижения на човечеството.Официалната история твърди,че тази конструкция е построена от цивилизация,на която са липсвали познания за колелата и е била технологично ограничена в сравнение със съвременните стандарти.
Но пирамидата показва,че създателите й са хора с високотехнологични познания,нещо,което,както твърди историята,древните египтяни не биха могли да имат.

image

     
В документалния филм на Нетфликс „Кодът на пирамидата“ изследователи и конспиративни теоретици поставят въпроса за възможността египетската пирамида да е „построена с високи технологии“.
     Голямата пирамида в Гиза се изчислява на около 2 300 000 каменни блока с тегло от 2 до 30 тона всеки.Дори има няколко блока с тегло над 50 тона.Всички те са много гладки и плоски с точност до 0,3 мм,с дебелина около 2,5 метра.
     Д-р Кармен Бултер заявява:

               Докато смятаме,че древните не са използвали високи технологии,означава,че не ги търсим.Доказателството обаче е точно пред очите ни.
     Доказателства за знания на високо ниво могат да бъдат намерени в Пирамидите в Гиза,тъй като краищата на четирите им страни са направени с изключителни нива на точност.

Статия от изданието за месец март 2000 г. на египетското списание Rose El-Yussuf разказва за Великата пирамида в Гиза.
Според публикацията,през 1988 г. експертът от Древен Египет – Луис Капарат,открива мумия на извънземен в тайна камера на Голямата пирамида.Намира мумията „в прозрачен кристален ковчег“. Извънземният изглежда „хиберниран хуманоид,който е смесица между космическа раса и човешката ДНК“.Папирус,намерен близо до тялото на извънземния,разказва за срещата на това същество с фараона Хеопс.

image

     
Извънземният хуманоид убеждава фараона да построи Голямата пирамида като гробница за него и обявява пристигането на други същества от неговия вид в бъдеще.  
     В папируса е отбелязано,че хората,които са живели в Египет през периода на неолита,са били много смесени – предимно хора от Средиземно море и негроиди,които са били долихоцефални.

     Последната информация за находката е,че „Капарат изпраща съобщение до испанския си колега биологът Франсиско де Брага,като го кани в Египет, а да вземе проби от кръв,клетки,тъкани и ДНК от мъртвия извънземен“.
Но,когато д-р де Брага пристига в Кайро,той е задържан от египетските власти,качен е без обяснения на самолет и върнат обратно в Мадрид.
     Според списание Rose El-Yussuf мъртвият извънземен е прибран в секретна лаборатория на египетското военно разузнаване.
Повече няма никаква информация за мумията на извънземното създание от Голямата пирамида.

                   Следвайте "СВЕТЪТ НА НЕПОЗНАТОТО" във Фейсбук.



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nepoznatoto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 33074
Постинги: 27
Коментари: 17
Гласове: 65
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930